14 september

Zondag 20 september is "VOLOP VELP", een gezellige dag met allerlei activiteiten en kraampjes. Natuurlijk staan wij er ook, (in de Emmastraat, tegenover de kerk) met een grote kraam vol! 1 dag SUPER SALE op de kraam in kleding, maar ook hebben we leuke boekjes, spelletjes, puzzels, tassen en knutsel. Ook is de winkel open en daar hebben we die dag natuurlijk hele fijne aanbiedingen! Hou de facebook/insta pagina deze week in de gaten 👖👗👚🧥👢

4 september

Wat hangt de winkel lekker VOL met mooie kleding en schoenen! Echt een gevarieerde, fijne       🍂herfstcollectie.. 🍂

De inname "pauze" mag weer langzaam op "play"! Wil je wat brengen, mail/bel/app me dan even. Ik hoor graag wat je in de aanbieding hebt! (j/m en maat) 06-10918291 

Om de collectie afwisselend en verfrissend te houden, zal ik voorlopig alleen kleine tasjes aannemen. Richtlijn: max 25 stuks kinderkleding, max 10 dameskleding. Wees dus gerust zelf al extra kritisch en breng alleen je mooiste stukken. Winterjassen zijn vanaf de derde week van september welkom. 

Komende week staat het SALE rek nog buiten. Ook daar komen elke dag weer mooie items op te hangen, dus sla je slag!! 

 

 

 

 

 

 

31 augustus

⛔ I N N A M E  P A U Z E ⛔

De winkel is vol! Er is geen knaapje meer over, overal hangt iets moois op. Heerlijke zachte babybroekjes, stoere jeans, warme jassen, fleurige jurkjes, lekkere truien. Voor klein en groot. Daarom nu even een inname pauze, tot er weer kledinghangers vrij zijn. Kom je snel kijken, passen en showen? (ja, dat vind ik leuk, even showen🤩) 

Uiteraard geef ik aan wanneer er weer plek is voor jullie mooiste kleding. Hou er wel rekening mee dat er vanaf dan een maximum is van 25 stuks kinderkleding en 10 stuks volwassenen.  

21 augustus

Morgen kan je je kleurplaat nog inleveren. Er zijn er al heel wat en ze zijn allemaal zo mooi! 

En hou jij ook zo van plantjes? Kom je dan gelijk je stekje ruilen? Morgen staan er buiten bij Tante Sabien heel veel plantjes voor binnen en buiten. En dan laat ik je gelijk mijn nieuwe "stekje" zien, waar ik me na 3 dagen al helemaal thuis voel. Zonder plantje ben je net zo welkom 🌺, misschien ga je wel met plantje naar huis (zolang de voorraad strekt) er is ook al weer een hoop mooie herfstkleding binnen! Zien we elkaar morgen? 

15 augustus

Het klussen zit er bijna op, volgende week gaan we eindelijk feestelijk open 🤩 en daarom beginnen we met een   K L E U R W E D S T R I J D
Tekenen en kleuren, ik hou er enorm van ❤️ daarom ben ik erg trots op de mooie collectie Lyra potloden die vanaf volgende week te koop zijn bij Tante Sabien!
Print de tekening uit, zet je naam en leeftijd erop. (geen leeftijdsgrens😉) En wat je nog meer wil, misschien teken jij er nog wel wat moois bij, ik ben benieuwd! En kom hem volgende week (19 tot 22 augustus) inleveren in de winkel. Altijd prijs, maar de winnaar krijgt een mooie houten standaard gevuld met Farb Riese of Super Ferby potloden!! (natuurlijk mag je zelf de kleuren uitkiezen 🤩🤩🤩) Print em uit, of kom er 1 halen. De kleurplaten liggen ook in de winkel. (lukt het niet via insta/Facebook, mail dan even naar info@tantesabien.nl)
Ps, hij is vandaag goedgekeurd door een professioneel testteam/juryleden ✏️✏️, kijk maar op Insta of Facebook! 

10 juli

VAKANTIE!!! De laatste schooldag zit erop, heerlijk even geen wekker! 

Maar ook de laatste dag van jullie vertrouwde tante zit er op. Wat zullen we haar missen in de winkel... Gelukkig komt ze vast nog vaak binnen wandelen bij de nieuwe tante en zullen we haar nog vaak zien. En met frisse zin in dit nieuwe avontuur zal deze nieuwe tante de deur weer openzwaaien op woensdag 19 augustus . Inbreng van herfstkleding is vanaf die dag ook weer mogelijk, gewoon zoals je dat gewend bent. Omdat het de laatste week van de schoolvakantie is, maken we er natuurlijk een feestje van. Hou deze website en social media in de gaten! 

Natuurlijk hoop ik jullie allemaal te ontmoeten of weer te zien, bij Tante Sabien! 

 

16 juni

Bijzonder goed nieuws: Tante Sabien, de winkel, blijft bestaan!!

8 juli sluit ik de deur en 19 augustus opent jullie nieuwe tante de deur weer! Super toch? Wat helemaal prettig is, is dat alle zomerkleding kan blijven hangen en dat je je najaarskleding al mag komen brengen. Graag in een gesloten tas, duidelijk voorzien van je naam en klantnummer. Enkele stuks zomerkleding mogen nu nog ingebracht worden, dan wel in een aparte tas. De herfstkleding zal pas in augustus worden bekeken. Wil je al kennismaken met je nieuwe tante, kom dan op woensdag of vrijdag even langs. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve klanten,

Ruim zeven jaar heb ik met heel veel plezier in mijn winkel gestaan. Ik heb genoten van de mooie gesprekken de fijne contacten en zelfs vriendschappen die er zijn ontstaan. Met pijn in mijn hart ga ik ermee stoppen, maar het is de beste keuze. 

Ik wil jullie vooral bedanken voor het vertrouwen in mijn winkel en voor jullie prachtige kleding die ik de afgelopen jaren heb mogen verkopen,  Ik ga jullie en vooral ook de fijne gesprekken ontzettend missen!

 

Hoe ziet de komende periode er uit?

Op de woensdagen en vrijdagen zal de winkel zoveel mogelijk open zijn om de aanwezige kleding te kunnen verkopen.  Zie Facebook, Instagram, tantesabien.nl of info op de winkeldeur voor de juiste openingsmomenten.

Hangt jouw voorjaars-/zomerkleding nog in de winkel en wil je die terug? Laat mij dit dan per mail weten en op welke woensdag of vrijdag je komt ophalen. Ik zal er voor zorgen dat het klaar staat.  Aangezien er weinig ruimte is om de tassen te stallen, wil ik je vragen om je ophaaldag goed te noteren en het dan op te komen halen. Het eventuele tegoed maak ik over naar je rekening of kun je nog snel besteden natuurlijk. Verzilver ook meteen je tegoedbonnen. Deze zijn na sluiting van de winkel niet meer geldig. 

Laatste winkeldag woensdag 8 juli

 

Altijd al een kledingwinkel willen hebben?

Vind jij het ook zo jammer dat Tante Sabien verdwijnt, duik dan nu in het diepe en neem het stokje over en maak er jouw eigen winkel van! Alleen of met een vriendengroep, je zus, je moeder of je buurvrouwen.

Ik zou het superfijn vinden om het concept en de naamsbekendheid (gratis) te kunnen overdragen. Tante Sabien vervult positieve functies voor Velp, Rheden en omstreken die anders wegvallen:

  • het is een fysieke winkel en daar zijn er helaas steeds minder van
  • het is een relatief goedkope en eco-vriendelijke manier om kinderen te kleden
  • het is heel gezellig en sociaal: veel moeders, maar ook vaders en oma’s, opa’s komen regelmatig even kletsen. Velen van jullie kwamen met trots het eerste babypakje bij mij kopen, waardoor ik vaak al in een zeer vroeg stadium van de zwangerschap wist. De pasgeboren baby werd vaak met trots tijdens een van de eerste uitjes naar buiten geshowd, ik heb ze zien groeien, sommigen wel 7 jaar lang…

 

Liefs,

Tante Sabien (binnenkort weer gewoon ‘Ilja’)

2 mei

Door de enorme hoeveelheid kleding die ik korte tijd van jullie heb ontvangen, kan ik momenteel niets meer aannemen. Eerst zal ik de nieuwe aanvoer moeten verwerken in de webshop en uithangen in de winkel. 

14 april

komende woensdag (15 april) is het mogelijk om kleding te brengen. Tussen 10 en 12u zal de deur geopend zijn en kan je je tas met kleding op een tafel/bank zetten.

Zorg ervoor dat je kleding schoon is, fris ruikt en geen mankementen heeft. Wees extra kritisch want je krijgt dit keer de 'afgekeurde' kleding niet retour. Stop je kleding in een tas voorzien van je naam of klantnummer.

23 maart

De komende periode zal de winkel gesloten zijn. Hij hangt momenteel nog goed gevuld dus ik zal zoveel mogelijk items via de webshop proberen aan te bieden. Kleding brengen is voorlopig nog niet mogelijk. Ik wacht de berichtgevingen en adviezen eerst even rustig af. Het is niet anders. 

11 januari

De winkel hangt momenteel lekker vol met nog veel mooie winteritems, nog enkele sneeuwlaarzen en broeken. Ook ben ik al begonnen met het inhangen van de voorjaarscollectie. Wil je voorjaarskleding komen brengen, lees dan goed de spelregels door want ik heb weer een en ander moeten aanpassen.

19 december 

openeningstijden in de kerstvakantie:

zaterdag 21 dec   9.00 - 13.00 

maandag 23 dec  10.00 - 13.00

dinsdag 24 dec     10.00 - 13.00

zaterdag 28 dec    9.00 - 13.00 

zaterdag 4 jan       9.00 - 13.00

13 november 

winterkleding kan nog heel beperkt gebracht worden:

*alleen als je een klantnummer hebt

*niet meer dan 10 items

 Heb je geen klantnummer en wil je ook graag kleding brengen? Helaas moet ik je voor dit winterseizoen teleurstellen. Na de kerstvakantie is iedereen weer welkom met voorjaarskleding! Zie ik je dan?

6 oktober 

komende week is de winkel nog op alle dagen open van 9.00-13.00. In de herfstvakantie ben ik van ma t/ vr gesloten (14 t/m 18 okt). Tip: duik in de kast of op zolder en kijk of de ski/sneeuwkleding nog past. Te kleine mooie sneeuwlaarzen, broeken en pakken kan je namelijk na de vakantie inleveren. Er zullen twee warme winteravonden volgen waar je voor je eigen kinderen misschien een maatje groter kan scoren.

5 en 6 juli

5 en 6 juli kan je je niet-verkochte zomerkleding komen ophalen (alle kleding hangt dan op klantnummer klaar om gehaald te worden. Eerder ophalen mag natuurlijk ook, geef mij dan even een seintje want dan haal ik de kleding vast uit het rek.
Na 6 juli is ophalen niet meer mogelijk.  De overgebleven kleding is vanaf dat moment van Tante Sabien en zal deels gebruikt worden om andere kleding van te maken, om als koopje op de markt verkocht te worden en uiteindelijk gedoneerd worden aan stichting Sovata.

26 juni

De zomervakantie kijkt om het hoekje, het warme weer heeft zich al gemeld. Hier in de winkel hangt nog heel veel prachtig zomerspul. 

*Zomerkleding brengen is niet meer mogelijk

* 5 en 6 juli moet iedereen zijn niet-verkochte zomerkleding ophalen

* na deze data is ophalen niet meer mogelijk (eerder ophalen kan altijd, geef mij maar een seintje dan hang ik het voor je klaar!)

15 juni

Vandaag is de winkel tot 12.00 uur geopend. Mijn man heeft een mooie leeftijd gekregen en dat moet natuurlijk goed gevierd worden!!!

16 MEi 2019

Zomerkleding brengen voor nieuwe klanten kan alleen nog op afspraak en zeer beperkt!!!

Ben je al klant en heb je een nummer? Dan kan je echt nog bescheiden tasjes zomerkleding brengen hoor, zo blijft de collectie lekker afwisselend en dus verrassend.

2 maart 2019

De winkel is deze week gesloten (voorjaarsvakantie)  

Zaterdag 9 maart ben je weer van harte welkom! De webshop is gewoon open?

27 januari 2019

4 FEB is de openingsavond van 19-21u

In deze week zal ook de webshop weer gevuld worden. Dat beloof ik?

22 januari 2019

Tot en met vrijdag kan je nog winterkleding kopen en krijg je 50% korting op je aankoop. Het zijn ook de laatste drie dagen om je voorjaarskleding aan te leveren. 

?4 FEB 19u start de voorjaarsverkoop ?

18 januari 2019

Alle winterkleding koop je nu met 50% korting! 

12 december 2018

Winterkleding brengen is echt niet meer mogelijk. Sorry daarvoor!

Na de kerstvakantie verwacht ik dat iedereen zijn niet-verkochte winterkleding komt ophalen, je kan dan direct je voorjaarskleding komen brengen.

8 december 2018

Morgen is het zover, dan is het Dickensfestival in Velp. Een gezellige markt vol gekkigheid; veel figuranten, gekke acts, muzikale optredens, heerlijke dingen om te eten, alle winkels zijn open en ook de winkeliers lopen er gepast gekleed bij.

De winkel is zondag open van 12.00 - 18.00

*****winterkleding brengen is niet meer mogelijk*****

 14 oktober 2018

Ik ben er even een paar dagen tussen uit met het gezin. De webshop is natuurlijk gewoon open. Wil je je 'in het echt' komen winkelen? Kom dan vooral zaterdag 20 oktober naar Velp. De winkel hangt onwijs goed gevuld met de mooiste herfst-/winter-items. 

Zaterdag 20 oktober geopend van 10.00-17.00 

Voel je welkom! 

4 oktober 2018

Winterkleding kan tot de herfstvakantie zonder afspraak gebracht worden. Lees de spelregels graag goed door om misverstanden te voorkomen.

!!!MOOIE MERKEN WERKEN!!!!

29 september 2018

Tante's webwinkel is nu open!

De komende weken zullen steeds meer kledingstukken in de webshop verschijnen. Je kunt artikelen via IDEAL betalen en laten opsturen of het pakket in de winkel afhalen.

 

 

© 2018 - 2020 Tante Sabien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Beste bezoeker, mijn website maakt gebruik van cookies. Ze worden niet gedeeld met derden Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.