Lucas van Hapert

Lucas van Hapert is in 2010 afgestudeerd aan de Hogeschool van Kunsten Utrecht en is in de stad van de Domtoren niet weg te denken uit het grafische straatbeeld met zijn zeefdrukken en sokken.

Gelukkig voor ons is hij tegenwoordig inwoner van Velp en daarmee werden natuurlijk nieuwe inspiratiebronnen aangeboord! Lucas maakt prachtige zeefdrukken van iconische plekken in zijn directe omgeving, slechts met enkele tinten blauw. Zo legde hij onder anderen de Arnhemse Rijnbrug, de Eusebiuskerk en de Klarendalse molen vast, maar ook Kasteel Biljoen, Kasteel Rosendael, de Nijmeegse Waalbrug en de Enkafabriek in Ede.

                            

                                                                                                      

In kleine oplagen, gesigneerd en mooi ingelijst koop je bij Tante Sabien een mooie zeefdruk van zijn hand voor 75 euro. Sommige voorstellingen zijn ook verkrijgbaar als tegeltje, voor als je wat minder plek aan je muur hebt, of gewoon eens wat anders wil voor 29,50.

                                                                                                                                                       

Nieuw zijn de enige echte ARNHEM SOKKEN, met onze Eusebiuskerk! Deze kosten 14,95 en zijn verkrijgbaar in de maten 35-38, 39-42 en 43-46. Babysokjes 0-3 maanden kosten 8,95

                                                                                                                   

© 2018 - 2022 Tante Sabien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel